Forskning

STUDIER
Vi kan med stolthet dele denne bemerkelsesverdige studien med deg. Vi fikk de gode nyhetene fra det prestisjetunge medisinske tidsskriftet: Springer Genes & Nutrition, som publiserte studien av Norwegian Fish Oil Flytende Omega-3 på pasienter med Retts Syndrom. Resultatene er overveldende, og NFO-teamet er så glade for å vite at våre produkter bidrar i å gi disse barna bedre livskvalitet.

Forskningsrapport

VIDEO
Videoen er tatt av foreldre / familien til jenter med Retts Syndrom i Italia. Dette er en amatørvideo, filmet av glade foreldre til barna som deltok i studien.

Hei Kim,

Jeg håper du og familien din har det bra.
Som du kanskje husker har datteren min Dylan den genetiske lidelsen Rett Syndrom. Hun har tatt fiskeoljen din i en måned (10 ml / dag), og som lovet, her er en oppdatering om tilstanden hennes:

Øyekontakten hennes er mye bedre. Blikket hennes har mer intensjon. Hun legger merke til flere ting rundt seg, inkludert i hennes perifere syn.
Blodsirkulasjonen har forbedret seg dramatisk. Hun har alltid (eller kanskje siden hun var omtrent 12 måneder) hatt iskalde hender og føtter. Nå er de varme. Selv når hun ikke har sokker på, er føttene ikke lenger kalde. Hun bruker nå to hender for å prøve å plukke opp og manipulere gjenstander. Hennes mål og grep er fortsatt dårlig, men hun prøver nye ting. Hennes oppmerksomhetsspenn er bedre – det samme er motivasjonen hennes for å leke med leker og krype mot dem. Hun var generelt tilfreds uansett, men vi har lagt merke til at hun har færre perioder med irritabilitet. Hun er mer vokal. Hun har laget nye lyder – men ikke ord. Jeg vet at mye av dette kan være subjektivt, men jeg har prøvd å være så objektiv som mulig. Vi fortalte ingen av hennes forskjellige helsepersonell om fiskeoljen – men hennes ergoterapeut, fysioterapeut og barnehagelærer har uavhengig lagt merke til en endring ved henne. Vi er naturlig nok veldig fornøyde med resultatene og ser frem til ytterligere forbedringer. Jeg har spredt ordet om Norwegian Fish Oil® til foreldre i Rett-samfunnet i England fordi jeg ikke er i tvil om fordelene.

Takk skal du ha.

Jeg håper dette er av interesse.

Vennlig hilsen,

Marc

Web: curefordylan.com
Facebook: curefordylan
Twitter: curefordylan