Norwegian Fish Oil®s visjon er å være den ledende norske leverandøren av fiskeoljeprodukter av høy kvalitet i verden. Selskapet har utviklet unike produkter som selges under merkevaren Norwegian Fish Oil®. NFO selger i dag produkter i mer enn 40 land og er et av Europas raskest voksende selskaper innen Omega-3-markedet.

Norwegian Fish Oil AS® (NFO) eies av tre grunnleggere med omfattende salgs- og markedsføringserfaring innen helserelaterte produkter. Eiernes strategi er å skape et aktivt eierskap og utvikle selskapet til et ledende internasjonalt selskap gjennom salg og markedsføring av fiskeoljeprodukter, som styrker helsen og gjenspeiler konsepter som har gjort Norge verdensberømt innen renhet, vakker natur , sunne verdier og kvalitetsstandarder.

NFOs hovedkontor er i Trondheim – et hovedkvarter for norsk havbruk og fiskeindustri og eksport av norsk laks. NFOs produkter produseres på en av de eldste fiskeoljefabrikkene i verden med innlemmede QS-systemer og følgende sertifiseringer: ISO 9001, ISO 9002, GMP og HACCP. NFO har raskt etablert et sterkt merke i Asia, Midtøsten, Sør- og Mellom-Amerika samt Europa og Skandinavia.

Norwegian Fish Oil® har utviklet unike rengjøringsmetoder for å sikre at produktene er fri for sjøforurensende stoffer som PCB og tungmetaller. Selskapets produktutvikling, kvalitetsstandarder og prosesser sikrer at forbrukere over hele verden kan bruke dokumenterte produkter, og tilbyr helsemessige fordeler og forhindrer visse sykdommer. NFO samarbeider med forskningsinstitusjoner og universiteter i Norge for å utvikle produkter med høyeste kvalitetsnivå for sluttbrukeren. NFO har assortert produkter innen følgende kategorier:

  • Omega-3 olje 18/12
  • Omega-3 High Concentrated (flere konsentrater)
  • Omega-3 væske
  • Omega-3 tyggbar (for barn)
  • Omega-3 Gummies (for barn)
  • Krill & Omega-3 olje (Fosfolipids og Astaxanthin)
  • Laksolje (med EPA, DHA og DPA) – fra ren norsk laks.
  • Shark Liver Oil
  • Torskeleverolje Væske
  • Tunfiskolje

NFO tilpasser produkter, kapsler og beholdere slik at de er skreddersydd for alle land / markeder. NFOs produkter selges i kapselform og som rene, flytende oljer. Selskapet har også utviklet kapselmaterialer laget av fisk, i stedet for andre dyr, noe som gjør dem tryggere for forbrukerne.

NFO søker nye partnere over hele verden. NFO har utarbeidet et markedsføringskonsept som bidrar til at partnere lykkes i hjemmemarkedene gjennom salg av merkevaren Norwegian Fish Oil®. NFOs sterke posisjon i verdensmarkedet bygger på høy kvalitet, renhet, bærekraft og en sterk norsk tradisjon innen fiskeindustrien.

Vennligst bruk kontaktsiden vår for spørsmål angående distribusjon av produktene våre eller forespørsler om å bli vår partner.