Norwegian Fish Oil lakse-olje er kaldpresset og har derfor beholdt alle næringsstoffene som kommer naturlige fra laksen. Laksoljen vår er unik fordi den inneholder 8 forskjellige Omega-fettsyrer og den viktige antioksidanten Astaxantin. Laksolje har et naturlig innhold av de kjente fettsyrene som kroppen ikke produserer naturlig (Omega-3-6-7-9). Den inneholder også Omega 1-4-5 og 11. Det er gjort omfattende undersøkelser om effekten av disse fettsyrene og deres effekter på hjernen og lungene.
Den røde / oransje fargen vi finner i laksen kommer fra antioksidanten Astaxantin. Dette er en av de sterkeste antioksidanter vi kjenner til. Astaxantin er kjent for å forlenge effekten av de positive omega-fettsyrene i kroppen vår. Norsk fiskeolje laksolje inneholder også fosfolipider som nærer hjernen og nervesystemet direkte. Fosfolipider er naturlige fettsyrer i laksens hjerne og ryggrad. Disse fettsyrene er veldig gunstige for konsentrasjons- og læringsvansker. Laksolje omtales som «det komplette Omega-3 produktet», ettersom den også inneholder DPA for ledd, brusk og bein.
Lakse-olje inneholder:
Astaxantin (kraftig antioksidant), Omega-3 (18% EPA og 12% DHA), Omega-6, Omega-7, Omega-9, DPA (Omega-3)
Foreslått dosering:
Voksne og barn 12 år og eldre: 2 kapsler 1-3 ganger daglig, etter måltider.
Oppbevaring:
Oppbevares på et kjølig, tørt sted og utilgjengelig for barn.
Ikke overskrid det daglige anbefalte inntaket.
Kosttilskudd er ment å supplere dietten og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.
Nutritional information per 5 ml:
Per 1 softgel | %RDA | |
Salmon Oil | 500 mg | + |
Polyunsaturated Fatty Acids | 146 mg | + |
Containing: | ||
EPA | 30 mg | + |
DHA | 33 mg | + |
DPA | 15 mg | + |
Saturated Fatty Acids | 155 mg | + |
%RDA based on a 2,000 calorie diet
RDA is according to Norwegian regulations
+RDA has not been established.
100% Pure Salmon Oil, Gelatin (fish), Glycerol, Antioxidants (Rosemary Extract, Natural Tocopherol, Ascorbic Palmitate), Emulsifiers (Propylene Glycol, Polyoxyethylene, Sorbitan Monooleate).